Batushka + Hate

+ Summoner's Circle + Paradise in Flames
black, metal

We verwelkomen een bijzonder duister gezelschap uit Polen. Verwacht black metal met een theatrale inslag van Batushka en HATE!

Batushka is een in Polen gevestigd black metal-fenomeen. Hun shows laten niemand onverschillig, want het zijn niet alleen metal-optredens, maar een echte theatrale zwarte liturgie. Net terug van overzeese reizen in de VS en Mexico, is Batushka sterker dan ooit, klaar om hun Europese pelgrims de onheilige mis te geven.

De legendarische Poolse zwartgeblakerde doodsgoden HATE hebben bewezen een geweldige match te zijn met Batushka binnen verschillende tourlijnen. Het is een must om live te proeven van de liederen van pure godslastering, geïnspireerd door archaïsche Slavische thema’s en mythologieën van hun album Rugia, evenals de beste werken van Auric Gates of Veles.

Extra supports worden mee geïmporteerd in de vorm van Summoner’s Circl en Paradise In Flames. Summoner’s Cirle is een eveneens theatrale zeskoppige metalband die elementen van doom, death, black en progressive metal mengt tot wat zij epic metal noemen. Paradise In Flames werd opgericht in 2002 met death- en blackmetal als drijfveren. Het meest recente album ‘Devil’s Collection) werd gedistribueerd door Bloodblast (Nuclear Blast).