Bas & Gitaardag

met Uli Jon Roth & Udo Pannekeet
divers, rock
za 17 april 2021 13:00
Noorderkerkzaal | Deurprijs: € 15,00
Bestel
€ 12,00

De Bas & Gitaardag komt er weer aan! Deze co-productie van Het Bolwerk en Kunstencentrum Atrium wordt in 2021 voor de derde keer georganiseerd. Een dag vol clinics, workshops en een gitaarmarkt, met alles wat de bassist en gitarist bezighoudt.

Dit evenement is verplaatst van 18 april 2020. Gekochte (combi)tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum.

Uli Jon Roth

De eerste muzikant die een masterclass zal geven die we kunnen aankondigen, is niemand minder dan de wereldberoemde gitarist Uli Jon Roth! Uli maakte naam als gitarist van Scorpions en geldt als een pionier op het gebied van de elektrische gitaar.

’s Avonds geeft Uli Jon Roth onder de noemer ‘Interstellar Sky Guitar’ soloconcert in de Noorderkerkzaal. Er zijn combinatietickets beschikbaar: voor 25 euro in de voorverkoop heb je toegang tot zowel de Bas & Gitaardag als het soloconcert van Uli.

Udo Pannekeet

De tweede muzikant die een masterclass zal geven is Udo Pannekeet. Deze Nederlandse bassist is vooral bekend als bandlid van het legendarische Focus. Udo is een expert op het gebied van jazz, fusion en fretloos. Hij componeert eigen muziek, brengt albums uit en geeft les op diverse conservatoria.