Friese Lente

Anquest + Locked Out + Switchbone
pop

Friese lentekriebels! Van 7 tot en met 14 maart is het Friese Lente, een week waarin de Friese popmuziekscene veelvuldig van zich zal laten horen. Zo ook bij ons in Het Bolwerk. In samenwerking met Friesland Pop en de Popkelder presenteren vanavond drie bands uit Sneek en omstreken zich: Anquest, Locked Out en Switchbone. 

Dit concert wordt op deze datum geannuleerd in verband met de maatregelen tegen het coronavirus.

Tijdschema

21:20 Locked Out
22:15 Switchbone
23:10 Anquest

Overdag opent de Popkelder (Havenstraat 7A, Sneek) zich tussen 14:00 en 17:00 voor publiek. Onder meer Locked Out zal in de middag een optreden verzorgen in hun eigen oefenruimte, om in de avond een optreden in Het Bolwerk te verzorgen. Een unieke gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen!

Anquest

Anquest begeeft zich in de progressieve rock/metal-hoek. In de line-up treffen we enkele in Sneek en omstreken wereldberoemde gezichten aan. Wat te denken van zanger Mario van Veen of toetsenist André Hazenberg, welbekend van de lokale symfonische rockband TIMEXPOSURE? Of gitarist Robin Schingenga, sinds jaar en dag te vinden aan de zijkant van het Bolwerk-podium als monitortechnicus? Sinds Robin’s toetreden tot de band, enkele jaren geleden, beweegt de band zich langzaam maar zeker in de richting van haar eerste volledige album. Maar eerst: station Bolwerk!

Locked Out

Locked Out is ‘brand new’! Een echte female fronted rockband, die een grote variëteit aan rockklassiekers uit heden en verleden zal laten horen. Dat wordt een feest der herkenning. Locked Out zal de zaal opzwepen en tot een kookpunt brengen. Dat moet wel lukken, want de band draait overdag al warm met een optreden in haar eigen oefenruimte.

Switchbone

Switchbone is een echte gitaarband die zowel eigen werk als covers zal laten horen. De bandleden vormen een hechte eenheid, die live staat als een huis en de pop/rock ongecompliceerd en zonder ‘opgeklopte branie’ (aldus de bandleden zelf) ten gehore brengt.