Anneke van Giersbergen

Goes To Church
rock
zo 16 mei 2021 19:30
Noorderkerkzaal
Bestel
€ 20,00

Ze wist onze Noorderkerkzaal snel vol te krijgen. Gelukkig hebben we Anneke bereid gevonden om een tweede keer op te treden! Dat zal ze nog dezelfde dag doen, maar dan 's avonds.

Anneke van Giersbergen geldt als één van de hardst werkende en meest veelzijdige zangeressen die ons land rijk is. Ze zal voor altijd verbonden zijn aan haar verleden als zangeres van The Gathering, maar heeft sinds 2007 een solide solocarrière opgebouwd om u tegen te zeggen. Zo werkte ze onder meer samen met gerenommeerde en uiteenlopende artiesten als Devin Townsend, Ayreon, Within Temptation, Napalm Death, Árstíðir (ook geen onbekende voor onze Noorderkerkzaal!) en BLØF. Ook richtte ze onder de naam VUUR! een nieuwe metalband op. Een muzikale duizendpoot dus, onze Anneke!

Het jaar 2019 stond voor haar in het teken van haar 25-jarige jubileum als artiest. Dit werd gevierd met twee uitverkochte optredens in de Effenaar in haar eigen Eindhoven. Tevens werd ze beloond met een Buma ROCKS! Export Award voor haar verdiensten voor de Nederlandse muziek. Van hartje Brabant tot Noord- en Zuid-Amerika en weer terug: Anneke heeft veel landen en nationaliteiten betoverd met haar zangkunsten. Vandaag brengt de grote reis haar naar onze Noorderkerkzaal, waar ze onder meer een voorproefje zal laten horen van het (semi)akoestische album waaraan ze werkt. Daarnaast zal ze ongetwijfeld de nodige klassiekers uit haar rijke oeuvre ten gehore brengen!

Dit concert is verplaatst van 29 maart 2020. Gekochte kaarten blijven geldig voor deze nieuwe datum.
Let op: dit extra concert vindt plaats op dezelfde dag als de reeds uitverkochte concert. Voor dit tweede concert gaan de deuren om 19.30 uur open.