Animals & Friends

za 29 september 2018 21:00 -01:00
Bolwerk Concertzaal
Bestel
€ 17,00

LET OP! Voorverkoop € 17,00/ Deurverkoop € 20,00!

Met originele bandleden John Steel en Mick Gallagher (The Blockheads) plus Danny Handley en Roberto Ruiz!
In 1964 waren massa’s jongeren in de wereld in de ban van een nieuwe golf van energie rock ’n roll. Met als voorlopers The Beatles, The Rolling Stones en The Animals.

The Animals waren na The Beatles de tweede Britse groep die een nummer 1-notering wist te behalen in de Amerikaanse hitlijsten. Natuurlijk met het legendarische House of the Rising Sun. The Animals waren vanuit-Brittannië wel de eerste band met een tournee door Polen en Japan. The Animals behaalden verder meer dan twintig wereldwijde top-tienhits, waarbij veelal de top van de lijst werd aangetikt.

Animals & Friends is swingende rhythm ’n bluesband die kan rekenen op veel respect onder collega-artiesten en fans van alle leeftijden. De band kan putten uit een geweldige catalogus aan nummers. We Gotta Get Out Of This Place, Boom Boom, Don’t Let Me Be Misunderstood, Baby, Let Me Take You Home en I Put A Spell On You zijn slechts een paar voorbeelden. En het moet heel gek lopen als bij ons House of The Rising Sun niet op de setlist staat.