Animal Accent + Unlocked

rock

Twee alternatieve bands met een passie voor het maken van rockmuziek. Vrijdag 15 april laten ze hun muziek horen op ons podium!
 

´╗┐Unlocked is een vierkoppige rockband uit omgeving Sneek. De band is in het jaar 2015 opgericht. Eerst werden er alleen covers gespeeld. Sinds een aantal jaar vinden Quinten, Milan, Bram en Thom hun passie in het schrijven van eigen rock georiënteerde muziek. Ze schrijven graag in de stijl van ‘Rage Against the Machine’, ‘Linkin Park’ en ‘Red Hot Chili Peppers’. In 2021 zijn de 5 beste liedjes vastgelegd in de professionele studio van het Atrium. De songs zijn vervolgens gemixed/gemastered door Keystudio. Deze wordt op 15 April tegelijkertijd met de EP-release op spotify gezet. Ze kunnen niet wachten om het aan iedereen te laten horen. Be There!

Animal Accent is een alternatieve rockband die bestaat sinds 2018. De focus ligt momenteel vooral op eigen werk, met invloeden van bijvoorbeeld Muse en Van Halen. Ze repeteren wekelijks in de kelders van het Atrium in Sneek. De band bestaat uit drummer Jeroen de Vries, bassist en tweede stem Feije Nagtegaal, gitaristen Arnoud Meijer en Tiede Bootsma en zangeres Esmee de Haan.