Absolutely Floyd

psychedelic, rock
za 11 juni 2022 21:00
Bolwerk Zaal | Deurprijs: € 17,50
Bestel
€ 15,00

Absolutely Floyd bezorgt je het ultieme Pink Floyd-gevoel. Een onmisbare avond voor de fans én voor muziekliefhebbers die willen kennismaken met het iconische werk van de Britse rockgroep. 

De maar liefst tienkoppige band neemt je mee naar de indrukwekkende wereld van Pink Floyd. Een show waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van Pink Floyd spreekt.

Absolutely Floyd is een van Nederlands allerbeste tributebands. De groep werd in 2007 opgericht uit jeugdnostalgie. Het is een nooit overgaande passie waarbij de band, met zanger Peter Poell als David Gilmour, in de uitvoering zeer dicht in de buurt komt van het wereldberoemde origineel. De muziek wordt aangevuld met veelal zelf geproduceerde videobeelden en een fantastische lichtshow.

De band speelt tijdens hun One World Tour het gehele album A Momentary Lapse Of Reason uit 1987, met daarop nummers als ‘Learning to Fly’, ‘The Dogs of War’ en ‘Sorrow’. Daarnaast ontbreken de grootste hits van Pink Floyd niet op de speellijst, waaronder ‘Shine On You Crazy Diamond’, ‘Wish You Were Here’, ‘Echoes’ en ‘Another Brick in the Wall’.