A Date With Madonna

+ DJ Wim
pop
za 05 november 2022 21:00
Bolwerk Zaal | Deurprijs: € 16,00
Bestel
€ 13,50

Maak je klaar voor een spectaculair eerbetoon aan de Queen of Pop!

Madonna wordt ook wel de almaar transformerende Queen of Pop genoemd. Ze is de bestverkopende en meest succesvolste vrouwelijke artiest aller tijden. Exact 35 jaar geleden verscheen Like a Virgin, haar tweede album. De plaat was een serieuze schok. Het frivole meisje van het debuutalbum werd een sexy vrouw met een uitgekiend popimago. En die uitdagende Madonna viel zeker in de smaak.

Mede daardoor werd in het allergrootste geheim in Kiev, Oekraïne beraadslaagd hoe ze Madonna konden eren. Er werd slechts één band gevonden die dit kon doen: The Ultramarines. Deze vier All Girl Stars sloegen de handen in elkaar om een onwaarschijnlijk ode te brengen aan Madonna. Het magnum opus van The Ultramarines is een wervelend spektakel van alle Madonna-hits. Een achtbaanrit van sing-a-long en dance-a-long naar de 80’s en 90’s, toen kaugom en haarlak tot de meest essentiële basics van het weekeinde werden verheven. Dit wordt een wervelend spektakel dat je nooit meer zal loslaten!

De warming-up wordt verzorgd door onze eigen DJ Wim, die heerlijke hits die in hetzelfde straatje voor ons komt draaien.