VIDEO: Maar liefst drie supports bij Dope D.O.D.

31.10.17

Voor het optreden van Dope D.O.D. op vrijdag 17 november hebben we maar liefst drie supports weten te boeken! De eerste begint om 21.00 uur.
Kaarten

Da Butcha
Da Butcha is een hiphop-artiest met zestien jaar live-ervaring en sinds 2008 lid van Dope D.O.D. Butch heeft in het verleden met verschillende Europese en Amerikaanse artiesten samengewerkt. Zijn optredens zijn zonder meer een ervaring die je voor altijd zal bijblijven!

No Order
= E.T (Patrick Hassenpflug), Youri (Youri Menken), Dilson (Dilson Nunes Galdino), Skedel (Ralph Kooistra) + DJ RED (Redmar Severein)

DJ Cold Crush
Op jonge leeftijd was Cold Crush al bezig met muziek als DJ. Vooral het (re)mixen van muziek had een grote aantrekkingskracht op hem, met als grote inspiratiebron Ben Liebrand en de Bond van Doorstarters in de Soul Show. Muziek was een belangrijke factor, of ’t nu soul, funk, disco, jazz of rock was. De opkomst van hiphop gaf een extra dimensie aan deze inspiratie, zowel muzikaal als vanuit DJ-oogpunt.

Met het maken van kleine remixes/beats richtte Cold Crush de aandacht op zichzelf in de lokale hiphop-scene. Dit resulteerde in de oprichting van 2CK samen met MC Elgee. De jaren gingen voorbij en diverse andere hiphop-projecten kwamen langs, onder andere de Wreckin Crew, Mad Hoodlumz, AOK en P-Double.

Meer nieuws

Meer nieuws