Bewaar Je Ticket

We zijn met Cultuur Kwartier Sneek aangesloten bij de landelijke actie: Bewaar je ticket, geniet later. Via de volgende links of hieronder in de FAQ, vind je alle informatie over het initiatief en de regelingen.

Bekijk bewaarjeticket.nl
Lees ons nieuws over de deelname van Cultuur Kwartier Sneek
Bekijk hier de volledige regeling betreffende onze tickets (pdf)

FAQ

Waarom de ticketregeling?

Met ‘Bewaar je ticket, geniet later’ hoopt Cultuur Kwartier Sneek dat kaartkopers Theater Sneek of Poppodium Bolwerk later bezoeken. Dit helpt de economische impact, die ontstaat door de maatregelen omtrent het coronavirus, in de op te vangen. Hierdoor kan er weer volop gewerkt worden aan nieuwe evenementen in de toekomst.

Hoe werkt de ticketregeling bij verplaatste evenementen?

Als je evenement wordt verplaatst binnen 13 maanden na de oorspronkelijke datum, dan blijft je ticket gewoon geldig voor het verplaatste evenement. Kun je niet op de vervangende datum, dan krijg je je aankoopbedrag (inclusief service- en/of reserveringskosten) terug in de vorm van een digitaal tegoed. De voucher is ten minste onbeperkt geldig.

Hoe werkt de ticketregeling bij afgelaste evenementen?

Kon een evenement niet worden verplaatst naar een nieuwe datum binnen 13 maanden en moest het worden afgelast, dan krijg je je geld – inclusief service- en/of reserveringskosten – terug in de vorm van een digitaal tegoed. Dit tegoed is onbeperkt geldig.

Hoe lang is mijn digitaal tegoed geldig?

Je kunt het tegoed onbeperkt gebruiken om een ticket te kopen voor een ander evenement in Theater Sneek of Poppodium Bolwerk.

Kan ik ook mijn geld direct terugkrijgen?

Als je je digitaal tegoed niet kunt gebruiken, heb je het recht om je geld terug te vragen. Wanneer het geld wordt teruggestort, hangt ervan af of het een verplaatst of een afgelast evenement is. Indien een evenement wordt verplaatst, zal terugbetaling een maand na de nieuwe datum van het verplaatste evenement plaatsvinden. Bij afgelasting is deze termijn 3 maanden na de oorspronkelijke datum waarop het evenement zou plaatsvinden. Deze ticketregeling is echter niet voor niets opgezet: culturele instellingen kunnen omvallen als iedereen zijn geld terugvraagt. Vandaar ook dat de overheid deze regeling steunt.

Kan ik een donatie doen?

Graag zelfs! Op een later moment wordt dit bedrag ingezet om voorstellingen en concerten aan te kunnen bieden aan het publiek van Theater Sneek en Poppodium Bolwerk.