Coronavirus: Cultuur Kwartier Sneek last alle activiteiten voorlopig af

15.03.20

Update 23 maart: Inmiddels is bekend geworden dat alle concerten en evenementen tot 1 juni moeten worden opgeschort.

De organisatie van Cultuur Kwartier Sneek gaat zoveel mogelijk voorstellingen en evenementen van Theater Sneek en Poppodium Bolwerk die tot en met 6 april plaats zouden vinden, proberen te verplaatsen.

Kaarten blijven voorlopig gewoon geldig. De organisatie doet haar uiterste best om vervangende data te vinden. In afwachting van landelijk beleid wordt er later bekeken hoe er om wordt gegaan met een eventuele retourprocedure.

Lessen en cursussen die plaatsvinden in Kunstencentrum Atrium worden voorlopig ook afgelast. In navolging van het besluit van het kabinet om de basisscholen te sluiten, hebben we besloten om het cursusaanbod in het kunstencentrum tot nader order op te schorten. Dit geldt ook voor alle buitenlocaties in Súdwest-Fryslân waar het kunstencentrum actief is. Het servicepunt (voor kaarten en informatie) dat in Kunstencentrum Atrium gevestigd is, is vanaf maandag alleen nog telefonisch en per e-mail bereikbaar. We vinden dit erg vervelend voor onze leerlingen en medewerkers en we beraden ons of en hoe de geannuleerde lessen op een later tijdstip kunnen worden ingehaald.

We adviseren om onze websites in de gaten te houden voor ontwikkelingen en informatie.

Meer nieuws