zo
02
apr
2017
THE TOASTERS + 10 TO GO

Zaal open: 15:00 uur

Genre: SKAPrijs: € 7 VVK / € 10 ZAALTicket kopenTicket kopen

The Toasters zijn de oudste skaformatie uit de USA. Sinds 1981 slaan ze een brug tussen de Engelse 2-Tone movement en de AmerikaanseSka explosie in de jaren 90. Voor Amerika zijn The Toasters in de jaren 1980 wat The Specials voor ska betekenden in de jaren 70 en vroege jaren 80, en wat de Skatalites op Jamaica deden in de jaren 60. Ze waren innovatief, creatief, en zorgden voor een nieuwe richting in het genre, door hun eigen Amerikaanse culturele invloeden. Ze deden onderhand meer dan 6000 optredens en zijn volgens Mojo Magazine de op 3 na belangrijkste skaband ooit.

In het 35ste jaar van hun bestaan trappen The Toasters nog een keer op het gas. Met een internationale all-star line-up gaan ze op een wereldwijde tournee, door de US, Canada, Europa, Azië en Zuid-Amerika. En dan ga je natuurlijk naar de Friese skahoofdstad: Sneek! Op zondagmiddag, dus voor een prikkie!

10 TO GO geeft je geen opties, er is maar één en dat is geheid skanken en pogoën tot je er bij neer valt! Het gevoel alsof je in een blender bent gestapt die loopt op rocket fuel. 10 TO GO voegt alle bekende elementen uit Ska, Punk Rock en Reggae samen als een heerlijk 3 gangen menu waar je van gaat smullen!
SKA


Nieuwsbrief

Zoek op genre